Lån & Leg er for børn mellem 6-12 år i Taastrupgaard. Her kan de låne legetøj og være med i fælleslege som vandkamp og rundbold, til at bage snobrød og lave kreative aktiviteter under opsyn. I sommerhalvåret tager vi også på udflugter ud af gården, og vi holder en årlig Lån & Leg-sommerfest. Børn fra 0-5 år er også velkomne, dog skal de være sammen med en voksen over 15 år.

Lån & Leg ligger på Taastrupgaardsvej 135.

Du kan følge Lån & Legs Facebook gruppe, for at følge med i hvad der sker: www.facebook.com/laanogleg

Hvordan deltager børn i Lån & Leg
Lån & Leg er for alle. Man skal bare troppe op i åbningstiderne. I sommerhalvåret holder vi åbent to til tre dage om ugen og en gang om ugen i vinterhalvåret. Hold øje med åbningstiderne på Lån & Legs Facebook gruppe.
For at låne legetøj skal du have oprettet et lånerkort, som du afleverer, når du skal låne legetøj og får tilbage, når du afleverer det igen.

Hvem passer på børnene?
Det er unge fra Taastrupgaard, der driver Lån & Leg. De leder arbejdet i og uden for åbningstiderne og aktiverer og leger med børnene med støtte fra Det boligsociale team. Unge i alderen 14-15 år er ansat i lommepenge-job, og unge i alderen 18-23 år er ansat i brobygger-job. Der er tre til fire unge på arbejde ad gangen.

Hvis du vil vide mere om Lån & Leg? Så kontakt Bodil på tlf. 51 32 20 86 eller Anders på tlf. 30 59 64 89.