Velkommen til TG Crew

Som en del af TG Crew bliver du ansat i et lommepengejob med en gruppe af andre unge. Sammen skal I løse opgaver i Taastrupgaard. Et lommepengejob er for dig, der gerne vil gøre en forskel for dit boligområde, lære nye kompetencer og tjene dine egne penge. Er du mellem 14-18 år og bor i Taastrupgaard, har du mulighed for at få et lommepengejob 2-4 timer om ugen i en periode på 3-9 måneder.

Vi har unge ansat inden for tre områder – Outdoor Crew (sørger for vedligeholdelse af udeområder), Affalds-hapsere (holder området rent for affald), Kommunikation (formidler historier om aktiviteter og mennesker i Taastrupgaard), Lån & Leg og Makkerlæsere (hjælper børn med at øve læsning) .  Er du interesseret i et job – søg uopfordret – hold øje med Facebooksiden `Vi lever i Taastrupgaard´.

Hvad forventer vi af dig?
For at være en del af lommepengeprojektet skal du:

  • Møde til tiden og melde det, hvis du er syg
  • Være frisk på at arbejde udenfor i al slags vejr
  • Være venlig og hjælpsom over for kolleger og beboere
  • Have tilladelse af dine forældre

Hvad kan du forvente?
Uanset hvilket tema/gruppe du arbejder med kan du forvente:

  • Varierende arbejdsdage, hvor du både skal løse praktiske opgaver og være med til at udvikle området.
  • At udvikle dine evner, der gør det lettere at få et fritidsjob efterfølgende. Du kan få en udtalelse fra dit arbejde i TG Crew, som du kan bruge i din videre jobsøgning, og vi kan hjælpe dig med at finde et fritidsjob.
  • At få kompetencer indenfor det område du arbejder med.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt Det boligsociale team:

Bodil
Mobil: 51 32 20 86
Mail: bodbr@kab-bolig.dk