Genbrugsgården indsamler og modtager beboernes storskrald som møbler, elektronik og hårde hvidevarer. Vi er en gruppe frivillige beboere som driver Genbrugsgården. Vi skiller alle genanvendelige skrotdele fra elektronik, hårde hvidevarer m.v. og sender det til genbrug . Vi har også en genbrugsbutik, hvor du gratis kan hente brugte ting som legetøj, møbler og bøger.

Hvis du kommer for at aflevere storskrald udenfor vores åbningsting, kan du stille det i ”Slusen – det overdækkede stykke foran Genbrugsgården. Dette gælder kun for Taastrupgaards beboere.

Afhentning af storskrald

Vi kan også komme og hente dit storskrald. Send en e-mail, ring i åbningstiden eller besøge os i Genbrugsgården og lave en aftale om afhentning af møbler, tæpper, madrasser mv.

Vi henter kun storskrald i weekenden, og du skal selv bære tingene ned fra fortovet. Vi er ikke flyttefolk, men frivillige beboere og vores rygge kan ikke hold til at bære ting ud af lejligheder og ned af trapper.

Kig forbi

Du finder Genbrugsgården på Taastrupgårdsvej 9 overfor Selsmoseskolen og Varmecentralen, og du er altid velkommen til at kigge forbi i vores åbningstid, så byder vi på en kop kaffe og fortæller lidt om, hvad vi laver.

Kontakt

Telefon: 43 71 31 70
E-mail: genbrug@akb-tgv.dk

Åbningstid

Tirsdag, torsdag og søndag kl. 10-15.